Team

Maurice

Directeur eigenaar Dennis

Planning, orders, logistiek, fotografie 

mail Dennis

Ronny

Chauffeur en allround medewerker

Ronny zorgt dat uw planten altijd stipt op tijd worden geladen of gebracht. Ronny is tevens gespecialiseerd in het snoeiwerk en zorgt voor de ‘finishing touch’ bij alle tuinbonsais.

Sabina

Allround medewerker

Met als specialiteit het tiptop verzendklaar maken van uw planten en de verzorging van de waterhuishouding op de kwekerij.

Leo

Allround medewerker

Leo is de order picker bij Koningstuin. Hij denkt mee met de klant en selecteert de mooiste planten voor u. Verder is hij een echte snoeispecialist met enorme plantenkennis.

Stefan

Allround medewerker

Onze allround medewerker en ook de gewasbescherming is bij Stefan in goede handen.

Toine

Allround medewerker

Dankzij Toine staan de planten en liggen de velden er tiptop bij. Bamboe specialist.

Henri

Allround medewerker

Dankzij Henri staan de planten er tiptop bij met altijd de juiste vochtigheid. Water geven in de containerteelt is een vak apart. 

René

Allround medewerker

René is mede verantwoordelijk voor al het oppot werk en de organisatie in en rond de loods. 


Patrick

Allround medewerkerNu

Tegenwoordig vindt u bij Koningstuin het hele jaar door een zeer prachtige collectie tuinplanten tegen een aantrekkelijke prijs, oftewel, de 'Kings Garden Collection®'.

Koningstuin is uitgegroeid tot een internationaal begrip als het gaat om winterharde, grotere tuinplanten in pot van excellente kwaliteit! Koningstuin biedt een compleet assortiment bijzondere naaldgewassen, heesters, tuin bonsais en Niwaki. De samenstelling van het assortiment wordt continu verbeterd.
Voor u als tuinprofessional, is een bezoek aan Koningstuin is zeer de moeite waard. Naast het beste van het beste, bespaart u veel werk, logistieke rompslomp en kosten!Vroeger

Sinds 1965 ligt op de grens van Brabant en Limburg Boomkwekerij Koningstuin BV. Aanvankelijk heeft dit familiebedrijf internationale bekendheid verworven met het vermeerderen van dwerg coniferen. Later heeft Koningstuin zich toegelegd op het doorkweken hiervan en zich gespecialiseerd in grotere naaldgewassen en dwerg coniferen. Vanaf begin jaren '80 is het bedrijf begonnen met de eerste solitairen in container te zetten.