Maurice Erkelens

Directeur / eigenaar

Van jongs af aan, tijdens alle vrije uurtjes, werkzaam bij Koningstuin, opgericht door zijn ouders. Vanaf 1990, na diverse opleidingen en stages op gebied van boomteelt en management, werkzaam als directeur en vanaf 1996 eigenaar. Onder zijn leiding en dankzij zijn visie en gedrevenheid is Koningstuin uitgegroeid tot de huidige vorm en omvang en kan Koningstuin zich de komende jaren verder ontwikkelen.

Barbara Erkelens

Directeur / eigenaar

Barbara verheugt zich op het bezoek van bestaande en nieuwe klanten. Zij worden persoonlijk door haar ontvangen, rondgeleid en geadviseerd. Alle tijd wordt genomen om uw order en levering op uw wensen af te stemmen. Graag van te voren uw bezoek aanmelden!

Mail Barbara:
barbara@koningstuin.nl

Dennis

Commercieel kantoormedewerker

De verwerking van uw orders en de transportplanning is bij hem in goede handen! Bij vragen over ons actuele aanbod of de status van uw order bent u bij hem op de juiste plek!

Mail Dennis:
dennis@koningstuin.nl

Sandra

Kantoormedewerkster

Sandra is onze allround kantoormedewerkster. Zij neemt de telefoon aan en helpt met het zoeken naar het juiste antwoord of persoon bij Koningstuin. 

Mail Sandra:
sandra@koningstuin.nl


Ronny

Chauffeur en allround medewerker

Ronny zorgt dat uw planten altijd stipt op tijd worden geladen of gebracht. Ronny is tevens gespecialiseerd in het snoeiwerk en zorgt voor de ‘finishing touch’ bij alle tuinbonsais.

Sabina

Allround medewerker

Met als specialiteit het tiptop verzendklaar maken van uw planten en de verzorging van de waterhuishouding op de kwekerij.

Leo

Allround medewerker

Is allround medewerker en orderpicker. Leo selecteert de mooiste planten voor u.

Stefan

Allround medewerker

Onze allround medewerker en ook de gewasbescherming is bij Stefan in goede handen.

Toine

Allround medewerker

Dankzij Toine staan de planten er tiptop bij.

Henri

Allround medewerker

Dankzij Henri staan de planten er tiptop bij.

René

Allround medewerker